Ara Llibres | Catàleg | El contracte (edició de butxaca)
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El contracte (edició de butxaca)
Colecció:

Ara Mini

Autoria:

Lars Kepler

Gènere:

Novel•la negra

Data de publicació:

15/02/2011

ISBN:

9788493905576

Format:

13 x 19

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

528

El contracte (edició de butxaca)

Lars Kepler


Hi ha contractes que no pots trencar ni quan ets mort... Un nou i addictiu cas de Joona Linna, el protagonista de L’hipnotitzador.

El cos de Carl Palmcrona, director general de l’ISP (Inspecció de Productes Estratègics), apareix penjat al seu luxós apartament del barri d’Östermalm, a Estocolm. A l’habitació no hi ha mobles: com ha pogut enfilar-se sense ajut? El mateix dia, en una embarcació a la deriva als afores de la ciutat, apareix el cadàver d’una dona. Té els pulmons plens d’aigua salabrosa, però no en té restes ni a la roba ni a cap altra part del cos. S’ha ofegat en una barca que encara sura? Només hi ha una persona capaç de resoldre aquests misteris: l’inspector Joona Linna.

«—Va veure la soga?
—Naturalment.
—Però no tenia por que la pogués utilitzar? —va preguntar en Joona.
—No és cap malson morir.»

Lars Kepler

Alexander Ahndoril (Estocolm, 1967) i Alexandra Coelho Ahndoril (Helsingborg, 1966) es van amagar sota el pseudònim Lars Kepler quan van escriure L'hipnotitzador, però l’èxit aclaparador de la seva primera novel·la conjunta va fer que es decidissin a sortir a la llum. Tots dos havien escrit abans diverses novel·les i obres de teatre, però ha estat amb els llibres protagonitzats per Joona Linna, L'hipnotitzador, El contracte i La vident (Amsterdam 2010, 2011 i 2012), traduïts a més de 30 llengües, que han aconseguit l’èxit internacional. Estan casats i tenen tres filles.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: