Ara Llibres | Catàleg | Honor
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Honor
Autoria:

Elif Shafak

Traducció:

Aïda Cunill i Núria Ventosa

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

21/06/2012

ISBN:

9788492941759

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

386

Tags: Internacional

Honor

Elif Shafak

Un relat poderós, brillant i commovedor sobre l’amor i la família. Un viatge a Kurdistan, Istanbul i Londres de la mà d’una narradora excepcional.

La extraordinària història d’Esma, una jove kurda que viu a Londres, es remunta tres generacions enrere, amb el naixement de la seva mare i la germana bessona d’aquesta, en un poble a la vora del riu Èufrates. La vida d’aquestes bessones tindrà un destí molt diferent al que qualsevol podria imaginar. Un destí que es veurà tacat de sang amb un tràgic assassinat ocorregut anys més tard a Londres, i que podria estar relacionat amb la pròpia història d’Esma.

Què n'han dit?

“La vibrant narració d’ Elif Shafak sempre és la guia dels seus personatges.” Chicago Tribune

Elif Shafak

Elif Shafak (Estrasburg, França, 1971), d'origen turc, és autora de cinc novel·les i d'una col·lecció d'assaigs. Arran de la publicació de la seva segona novel·la en anglès, La bastarda d'Istanbul, va ser acusada -i absolta- a Turquia "d'insultar el poble turc", per les referències de la novel·la al judici armeni. Viu entre Istanbul i Tucson, on treballa a la universitat d'Arizona i col·labora habitualment a la premsa americana.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: