Ara Llibres | Catàleg | Les millors rutes per trobar bolets
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Les millors rutes per trobar bolets
Autoria:

Marc Casabosch

Gènere:

Gastronomia i oci

Data de publicació:

03/07/2012

ISBN:

9788415224808

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

256

Tags: Bolets

Les millors rutes per trobar bolets

Marc Casabosch

Una selecció exclusiva de tot el material treballat i publicat per l’autor durant diversos anys agrupada en un magnífic volum, enriquit amb informació actualitzada i nous continguts. Una pluja d’èxits de vendes redissenyada i compactada perquè t’acompanyi a tot arreu.

Les millors rutes per trobar bolets inclou tots els mapes comarcals de boscos i bolets ordenats per sectors del territori, 40 rutes amb tots els secrets, detalls i consells que necessites per gaudir de les teves sortides a la natura, i mapes i fitxes de distribució de les espècies de bolets més buscades i preuades. Tot això i molt més per assaborir tots els racons del Catalunya, per descobrir, ara més que mai, els tresors que t’envolten.

Marc Casabosch

Nascut a Barcelona, fa anys va emprendre una aventura: autotrasplantar-se per poder cultivar una vida senzilla en plena natura. Actualment, viu ben arrelat en una masia del Solsonès amb la seva família, gallines incloses. Comunicador, autor i formador per passió, la seva intensa trajectòria vital i professional li ha permès abraçar i connectar els àmbits de l’agroecologia, la gastronomia, la geografia i el medi natural, i centrar-se després en la divulgació de tot allò que aprèn i desaprèn pel camí. Inconformista i creatiu, els seus llibres són èxits de vendes any rere any, amb títols com Un hort per ser feliç (Ara Llibres, 2012), Deliciosa Natura (Cossetània, 2013), El gran llibre dels bolets (Ara Llibres, 2014), Setas al descubierto (Now Books, 2010) o els dos volums d’El secret més ben guardat (Ara Llibres, 2007 i 2008), entre molts altres. Cuina, escriu, imparteix cursos pràctics, participa en xerrades, col·loquis, debats i col·labora amb els principals mitjans de comunicació del país. Un dels seus projectes més recents és Castell de Ceuró (www. ceuro.cat), un petit hotel rural d’ecoturisme des d’on reivindica, justament, el valor de la cuina saludable, compromesa amb l’entorn, com a eina transformadora de la societat en què vivim.


Instagram: Casabosch

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: