Ara Llibres | Catàleg | El xalet de Puigcerdà: solidaritat sota les bombes
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El xalet de Puigcerdà: solidaritat sota les bombes
Colecció:

Sèrie H

Autoria:

Jordi Finestres

Gènere:

Memòria històrica

ISBN:

9788415642039

Format:

160 x 230

Enquadernació:

Tapa dura amb sobrecoberta

Núm. de pàgines:

172

El xalet de Puigcerdà: solidaritat sota les bombes

Jordi Finestres

Un capítol de la nostra història ple d’emoció, tragèdia i èpica. Una història commovedora que relata la fundació de Plan al 1937, una ONG dedicada a apadrinar nens i nenes víctimes de la Guerra Civil. Un relat extraodinari sobre les persones que la van fer possible, però sobretot sobre aquells nens perduts entre l’horror de la guerra i retrobats gràcies a l’amor i la generositat.

Un relat humanitari, desconegut fins ara i d’alt interès històric. La història inèdita de John Langdon-Davies, que narra com l’ONG més antiga del món neix a Catalunya l’any 37.

INCLOU PLEC DE FOTOGRAFIES AMB DOCUMENTS INÈDITS I IMATGES DE L'ÈPOCA.

Jordi Finestres

(Manresa, 1974) És periodista, especialitzat en l’àmbit de la comunicació esportiva i política i també de la divulgació i investigació històrica a la revista Sàpiens. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació, tant en premsa com a la televisió. Ha publicat més d’una vintena de llibres, la majoria dels quals, centrats en temàtica històrica i en l’esport.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: