Ara Llibres | Catàleg | Hem fet història
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Hem fet història
Autoria:

DDAA

Gènere:

Actualitat

ISBN:

9788415642091

Format:

20 x 20

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

200

Tags: Testimonis , Catalunya, Independència

Hem fet història

DDAA

Un llibre històric per recordar una Diada històrica.

El vespre de l’11 de setembre del 2012, els catalans i les catalanes compartíem una mateixa idea: “Hem fet Història!”. Un milió i mig de persones vam sortir al carrer per cridar “Catalunya, proper estat d’Europa” al mateix temps que rebíem mostres de suport d’arreu del món. Per això, l’Assemblea Nacional Catalana i Ara Llibres hem volgut convertir un dia històric en un llibre històric. Les millors imatges de l’#11S2012 fetes pels mateixos protagonistes d’una jornada inoblidable. Petites històries que aquella Diada, totes juntes, van fer Història, en majúscula. Per fer possible el llibre hem comptat amb la participació de més de 2.000 persones.

Coeditada amb l'Assemblea Nacional Catalana, és una edició de regal a tot color, enquadernada amb tapa dura i pròleg de Jordi Bastè.

«Volem agrair al poble de Catalunya la seva dignitat i el seu civisme, la seva alegria i la seva il·lusió i esperança en un futur millor.» Carme Foracell, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana.

DDAA

Aquest és un llibre col·lectiu, on hi han participat diversos autors.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: