Ara Llibres | Catàleg | Els invisibles
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Els invisibles
Autoria:

Isabel-Clara Simó

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

21/01/2013

ISBN:

9788492941797

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

280

Els invisibles

Isabel-Clara Simó

La desaparició d’una nena posa en marxa els engranatges d’un univers narratiu exuberant, amb protagonistes principals inusualment comuns i herois secundaris singulars. Una novel•la polifònica sobre un poble imaginari on, malgrat mèrits indiscutibles o tragèdies insuperables, sembla que un mal fat amagui tots els seus habitants sota una capa d’oblit.

Una vigorosa novel•la coral de profundes ressonàncies. Un abans i un després en la impecable trajectòria d’Isabel-Clara Simó, referent ineludible de les lletres catalanes.

"Quan el sol va besar la ratlla de l’horitzó, més de cent persones buscaven amunt i avall. Portaven bengales, xiulets i llanternes. La majoria cridava: «Victòria! Victòria!», en un tètric contrast entre el nom i la realitat."

Què n'han dit?

“Defensora de la ficció pura, una autora de trajectòria meteòrica.” Julià Guillamon, La Vanguardia.

Isabel-Clara Simó

Isabel-Clara Simó (Alcoi, l’Alcoià, 1943 - 2020) va ser escriptora i periodista. Llicenciada en filosofia i en periodisme i doctorada en filologia romànica. Autora d’un gran nombre de títols, Els invisibles va ser la primera novel•la que va publicar a Amsterdam.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: