Ara Llibres | Catàleg | El club de lectura del final de la teva vida
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El club de lectura del final de la teva vida
Autoria:

Will Schwalbe

Gènere:

Ficció

ISBN:

9788415645023

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

312

El club de lectura del final de la teva vida

Will Schwalbe

En Will i la seva mare, malalta de càncer, saben que el temps de què disposen per estar junts no durarà per sempre. Per això volen aprofitar-lo al màxim i compartir el que més els apassiona: la lectura. Durant mesos parlaran de llibres de tota mena: clàssics i bestsellers, novel·les i memòries, comèdies i tragèdies... I, a través de les lectures, també revisaran les seves vides, les seves pors i el seu amor.

Una emocionant oda a la vida i al reconfortant poder de les paraules. Una celebració de la literatura, l’amor i la vida.

Amb el suport del Departament de Cultura.

“Tots tenim molt més per llegir del que podem llegir i molt més per fer del que podem fer. Així i tot, una de les coses que vaig aprendre de la mare és aquesta: llegir no és el contrari de fer, és el contrari de morir.”

Will Schwalbe

Viu a Nova York i treballa com a governador del Seminari d’Escriptors Asiàtics Americans. Ha publicat articles i ressenyes en diversos diaris i revistes com The New York Times i el South China Morning Post. Va ser editor de Hyperion Books i és coautor, junt amb David Shipley, de Send: The Essential Guide to Email for Office and Home. Aquesta és la seva primera novel·la.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: