Ara Llibres | Catàleg | El secret més ben guardat
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El secret més ben guardat
Autoria:

Marc Casabosch, Robert Höss

Gènere:

Gastronomia i oci

Data de publicació:

02/09/2013

ISBN:

9788415642343

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

160

Tags: Bolets

El secret més ben guardat

Marc Casabosch, Robert Höss

Si voleu trobar bolets, aquest és el vostre llibre.

El secret més ben guardat amaga tot allò que sempre heu volgut saber sobre els bolets. A "El secret més ben guardat" trobareu més d’una vintena de rutes boletaires repartides per tot el territori català, amb explicacions detallades dels millors boscos i racons, fotografies i comentaris de les nostres experiències, bolets més freqüents, els millors mesos de l’any per trobar-los i, fins i tot, l’agosarada informació dels secrets de cada zona.

Amb el suport del Departament de Cultura.

“No hi ha secrets que valguin en una afició que fa feliç tanta gent. Des d’aquest moment, els nostres racons també són vostres.” Marc Estévez

Marc Casabosch

Nascut a Barcelona, fa anys va emprendre una aventura: autotrasplantar-se per poder cultivar una vida senzilla en plena natura. Actualment, viu ben arrelat en una masia del Solsonès amb la seva família, gallines incloses. Comunicador, autor i formador per passió, la seva intensa trajectòria vital i professional li ha permès abraçar i connectar els àmbits de l’agroecologia, la gastronomia, la geografia i el medi natural, i centrar-se després en la divulgació de tot allò que aprèn i desaprèn pel camí. Inconformista i creatiu, els seus llibres són èxits de vendes any rere any, amb títols com Un hort per ser feliç (Ara Llibres, 2012), Deliciosa Natura (Cossetània, 2013), El gran llibre dels bolets (Ara Llibres, 2014), Setas al descubierto (Now Books, 2010) o els dos volums d’El secret més ben guardat (Ara Llibres, 2007 i 2008), entre molts altres. Cuina, escriu, imparteix cursos pràctics, participa en xerrades, col·loquis, debats i col·labora amb els principals mitjans de comunicació del país. Un dels seus projectes més recents és Castell de Ceuró (www. ceuro.cat), un petit hotel rural d’ecoturisme des d’on reivindica, justament, el valor de la cuina saludable, compromesa amb l’entorn, com a eina transformadora de la societat en què vivim.


Instagram: Casabosch

Vegeu tots els seus llibres >

Robert Höss

Nascut a Manresa, és un boletaire professional que recorre muntanyes, boscos i prats d’Europa i de la península Ibèrica a la recerca de bolets. Des de fa força temporades, treballa per al Grup Estany, una empresa del Bages amb més de trenta anys d’experiència en la comercialització del bolet silvestre fresc. Es dedica a formar boletaires en alguns països de l’est d’Europa.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: