Ara Llibres | Catàleg | CATALONIA NEXT BRAND IN EUROPE
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
CATALONIA NEXT BRAND IN EUROPE
Autoria:

Albert Castellón

Data de publicació:

02/09/2013

ISBN:

9788415642350

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

312

CATALONIA NEXT BRAND IN EUROPE

Albert Castellón

Catalonia, next brand in Europe, un enfocament totalment nou sobre la independència de Catalunya.

El llibre d’Albert Castellón parla de Catalunya i de màrqueting, de política i de gestió empresarial. Un enfocament brillant i sorprenent del nou projecte de país. Albert Castellón, l’home que ha reinventat les cerveses Moritz i, per tant, el responsable del seu èxit aclaparador, utilitza la teoria de posicionament de màrqueting per parlar del present i del futur de Catalunya.

A partir dels ensenyaments teòrics i pràctics del màrqueting modern, i amb moltes anècdotes i sentit de l’humor, l’autor assenyala la importància de construir una proposta de valor il?lusionadora, sòlida i compartida per a Catalunya. Una proposta triomfadora que es converteixi en l’opció majoritària dels catalans.

Amb el suport del Departament de Cultura.

“Sense sobirania, ni les empreses ni els països poden
definir i executar cap mena de planificació que els
permeti assolir els objectius que es proposen.”

Albert Castellón

Què n'han dit?

"Castellón desgrana el "model de negoci" de Catalunya i, sempre parafrasejant el llenguatge empresarial, analitza als seus consumidors, el pla de negoci i l'estratègia que hauria de seguir la creació del nou Estat."

Europa Press

"Catalonia, Next brand in Europe és una aproximació original al debat sobiranista, que massa sovint s’enquista en els bizantinismes de la ciència política."

Bernat Puigtobella, Núvol

Albert Castellón

Va néixer a Barcelona l’any 1973. S’ha llicenciat en administració i direcció d’empreses per la Universitat Ramon Llull, té un MBA per Esade i actualment estudia humanitats. Ha treballat com a directiu en diverses empreses i al 2004 fou nomenat director general de Cerveses Moritz. Al bloc http://catalonianextbrand.com/ Castellón desenvolupa reflexions que tot que parteixen de les tesis principals del llibre. També podeu seguir-lo a @albertcastellon i @Cat_Next_Brand.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: