Ara Llibres | Catàleg | El factor microbi i els enzims guaridors
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El factor microbi i els enzims guaridors
Autoria:

Hiromi Shinya

Gènere:

Creixement personal, Gastronomia i oci

Data de publicació:

27/01/2014

ISBN:

9788415642770

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

224

El factor microbi i els enzims guaridors

Hiromi Shinya

Després de l’èxit de L’enzim prodigiós, el nou llibre del Dr. Hiromi Shinya t’ensenya una nova manera de menjar i beure per mantenir-te sa. El factor microbi i els enzims guaridors t’ensenyarà a aprofitar els bacteris del cos per mantenir-te sa. Amb senzills consells, el Dr. Shinya t’ajudarà a potenciar els sistemes naturals de rejoveniment, a enfortir les cèl·lules amb petits dejunis, a descobrir els beneficis d’uns intestins sans, a augmentar el teu poder immunològic innat i, en definitiva, a tenir una vida saludable.

Tingues cura dels teus enzims i ajuda el teu cos a mantenir-se jove, vital i sa. Com utilitzar els enzims i els microbis del teu cos per protegir la teva salut.

Amb el suport del Departament de Cultura.

Hiromi Shinya

El doctor Hiromi Shinya és el cap de la unitat endoscòpica quirúrgica del centre mèdic Beth Israel a Nova York i és considerat de forma unànime com el millor endoscopista quirúrgic gastrointestinal dels Estats Units. Va ser el primer a realitzar una cirurgia de còlon sense haver de practicar una incisió abdominal. Als gairebé vuitanta anys, encara practica la medicina als Estats Units i al Japó. El seu llibre L’enzim prodigiós (Ara Llibres, 2013) s’ha convertit en un best seller internacional sense precedents.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: