Ara Llibres | Catàleg | El camí de les llàgrimes
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El camí de les llàgrimes
Autoria:

Jorge Bucay

Gènere:

Creixement personal

Data de publicació:

20/01/2014

ISBN:

9788415642633

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

304

El camí de les llàgrimes

Jorge Bucay

Una obra de referència per transitar pel camí més difícil, el de conviure amb la pèrdua d’algú estimat. En aquest llarg viatge que és la vida, la responsabilitat, l’amor, les llàgrimes i la felicitat són els quatre camins inevitables que, segons Jorge Bucay, tot ésser humà ha de recórrer. Quatre trajectes que cadascú ha d’afrontar des de l’experiència personal i al seu propi ritme. El camí de les llàgrimes és el més dur dels camins, el del dol i les pèrdues, però és un camí imprescindible per poder seguir endavant quan els nostres éssers estimats ja no són amb nosaltres.

Un clàssic sobre el dol!

Amb el suport del Departament de Cultura.

Jorge Bucay

Jorge Bucay va néixer a Buenos Aires, on es va llicenciar en medicina. Els excepcionals dots de comunicació de l'autor el van convertir ràpidament en un personatge públic i un escriptor mediàtic. Els seus llibres, veritables manuals de superació personal, són bestsellers a més de trenta països i s’han traduït a més de vint-i-cinc llengües.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: