Ara Llibres | Catàleg | Tres tasses de te
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Tres tasses de te
Autoria:

David Oliver Relin, Greg Mortensen

Traducció:

Natxo Morera de la Vall

Data de publicació:

01/02/2008

ISBN:

9788496767997

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

400

Tres tasses de te

David Oliver Relin, Greg Mortensen

Tres tasses de te és l’obra revelació de la temporada. La història real de Greg Mortenson, que, superant tota mena d’adversitats, ha construït 55 escoles a les àrees més perilloses, remotes i antiamericanes del món. L’any 1993, Mortenson va sobreviure a un accident quan intentava l’ascensió del K2 i es va perdre a les muntanyes del Karakoram, a l’Himalàia. Ferit, va arribar a una vila paquistanesa, on el van acollir i curar. Com a mostra del seu agraiment, Morten son els va prometre que tornaria i els construiria una escola. D’aquesta promesa va néixer una de les campanyes humanitàries més increïbles dels nostres temps: la lluita contra l’extremisme, contra tots els extremismes, d’un home sense recursos, amb la construcció d’escoles, especialment per a noies, a la terra dels talibans.

David Oliver Relin

David Oliver Relin és un periodista rodamons que té més de quaranta premis pels seus escrits editorials. És col·laborador habitual de les revistes Parade i Skiing Magazine. Actualment viu a Portland, Oregon.

Vegeu tots els seus llibres >

Greg Mortensen

Greg Mortenson (Minessota, Estats Units, 1957) és el director de l'Institut per l'Àsia Central. Exescalador, cada any es passa uns quants mesos construint escoles al Pakistan i l'Afganistan. Actualment viu a Montana amb la seva dona i els seus dos fills.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: