Ara Llibres | Catàleg | Històries del taxi
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Històries del taxi
Autoria:

David Escamilla

Data de publicació:

01/02/2008

ISBN:

9788496767454

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

112

Històries del taxi

David Escamilla

El taxista és origen i destí de gran part del catàleg de la llegenda urbana. Ell, com ningú, és coneixedor de les deficiències estructurals del trànsit, coneix les hores punta i les hores vall. Normalment és oïdor voraç de la ràdio, per tant, a mig matí, després del repàs de totes les tertúlies que es fan i es desfan, pot sintetitzar amb poques paraules quina és la temperatura conjuntural. Si s’acosten eleccions pronostica, si es dicten mesures ell pot preveure’n les conseqüències.

A Històries del taxi descobriràs els relats més sorprenents que formen part de la realitat quotidiana d’una gran ciutat com Barcelona. Segur que tu també recordes alguna conversa íntima i memorable amb un taxista. Benvingut a l’apassionant i desconegut món d’Històries del taxi.

David Escamilla

David Escamilla és realitzador de programes (Catalunya Ràdio). Creador i director de l’espai televisiu dedicat a la poesia Miralls i guionista de documentals (Televisió de Catalunya). Col·laborador habitual dels programes Plató Obert (TVE) i Made in Barcelona (Urbe TV). Articulista del setmanari El Temps i del Diari de Sant Cugat. Ha publicat entre d’altres títols Barcelona nights (2006); La Trinca, 20 anys cantant les 40 (2006); La Trinca, 20 anys de cançons (SONY-BMG, CD, DVD i llibre, 2007) i Tributo a Serrat (2007, diversos autors).

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: