Ara Llibres | Catàleg | Avui faràs pa
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Avui faràs pa
Autoria:

Jordi Morera

Gènere:

Gastronomia i oci

Data de publicació:

15/03/2021

ISBN:

9788417804879

Format:

23 x 14,8

Enquadernació:

Tapa tova

Núm. de pàgines:

168

Tags: Pràctic , Cuina

Avui faràs pa

Jordi Morera

Més de 7.000 exemplars venuts! Tots els secrets per fer un bon pa, amb més de 40 receptes. 

Llevat, farina i agua: és senzill fer pa a casa. Tant si vols fer els teus primers pans casolans, com si vols perfeccionar les tècniques que ja coneixes, aquest llibre t’ofereix tot el que et cal saber per convertir-te en un forner expert, en un Superforner o, per què no, en un Forner Jedi.

Inclou receptes variades i il·lustracions que exemplifiquen passos i resultats; els trucs i els secrets d’un forner de renom, un Einstein dels forns; tots els detalls sobre el pastat, les farines més adequades, la cocció, les panificadores...

Que la força t'acompanyi... Mans a la massa!

Amb el suport del Departament de Cultura.

Què n'han dit?

"Va caure a les meves mans, el vaig repassar, vaig riure llegint, i em vaig adonar que alguna cosa em quedava i vaig pensar: “Doncs sembla que fer pan és pan comido.” 

Josep Sucarrats, Gastronomistas.

“Gràcies al treball de camp i interès per el tema d’en Jordi Morera tenim entre mans una petita enciclopèdia sobre un dels aliments base de la dieta mediterrània i mundial.” 

Ángela Sánchez Vicente, La petita llibreria.

“Al cap d’unes quantes pàgines, la motivació per fer pa a casa torna a entrar per la porta encara que hagis intentat varies vegades tirar-la per la finestra.”

Alessia Cisternino, @enminevera.

Jordi Morera

Jordi Morera és un Bread Baker 2.0, enamorat del bon pa i forner i emprenedor de "L'espiga D'or". És la cinquena generació d'aquest forn d'artesania flequera situat al casc antic de Vilanova i la Geltrú.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: