Ara Llibres | Catàleg | 501 cançons catalanes que has d'escoltar abans de morir
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
501 cançons catalanes que has d'escoltar abans de morir
Autoria:

Jordi Bianciotto

Data de publicació:

17/11/2014

ISBN:

9788415642930

Format:

23 x 23

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

400

Tags: Música

501 cançons catalanes que has d'escoltar abans de morir

Jordi Bianciotto

«Noia de porcelana», «Boomerang», «Lo tio Pep», «Papa, jo vull ser torero», «El cant dels ocells», «Jenifer», «Batiscafo Katiuskas», «Boig per tu», «Qualsevol nit pot sortir el sol»… Des de La Trinca i Serrat, passant per Lax’n’Busto i Sopa de Cabra, fins a Mishima i Manel. Cançons de tots els temps i de tots els gèneres, que parlen de nosaltres, de la nostra llengua, de la nostra música i del nostre país, i que ens evoquen milers de records amb cada estrofa i amb cada tornada.

501 cançons catalanes, 501 petits homenatges. Per saber-ho tot de les nostres cançons més emblemàtiques i dels nostres músics de capçalera; per conèixer com es van gestar les melodies i les lletres que han marcat les nostres vides; per descobrir les noves veus que destaquen al panorama català; per recórrer de la mà de la música la història del nostre paisatge emocional.

Les cançons d’ahir i d’avui magníficament seleccionades i comentades amb tot luxe de detalls i anècdotes sorprenents pel periodista musical de referència, Jordi Bianciotto, i acompanyades de declaracions inèdites dels mateixos artistes: què, com, quan i per què! Un regal il·lustrat per a l’oïda; per recordar, descobrir i tornar a emocionar-nos amb la nostra música.

Jordi Bianciotto

(Barcelona, 1964)és periodista especialitzat en música i cobreix l’actualitat de la cançó d’autor des de fa més de dues dècades, al llarg de les quals ha seguit Maria del Mar Bonet de prop tant als escenaris com a través d’entrevistes i trobades. Autor de 501 cançons catalanes que has d'escoltar abans de morir (Ara Llibres, 2014) i coautor d’El fenomen Springsteen. Parlen els fans catalans (Ara Llibres, 2008), escrit amb Mar Cortès i Josep Antoni Vilar, és crític musical d’El Periódico de Catalunya i escriu també a Rockdelux, Enderrock i Nació Digital.

@JordiBianciotto

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: