Ara Llibres | Catàleg | Teoria i pràctica del Vermut
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Teoria i pràctica del Vermut
Autoria:

Josep Sucarrats, Miquel Àngel Vaquer, Sergi Martín

Gènere:

Gastronomia i oci

Data de publicació:

30/03/2015

ISBN:

9788416154241

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Tapa dura

Teoria i pràctica del Vermut

Josep Sucarrats, Miquel Àngel Vaquer, Sergi Martín

Adéu còctels i combinats, cerveses artesanals i infusions macrobiòtiques: arriba el vermut! Una terrassa on toqui el sol, bona companyia i un vas de vermut: tot un estil de vida. Per què és tan modern recuperar el que ja bevien els nostres avis? Per què ens el prenem de la mateixa manera, al mateix moment i amb les mateixes tapes? Què té el vermut que encaixa tan bé amb els gustos d’avui dia?

Teoria i pràctica del vermut és el primer llibre sobre aquesta bevenda deliciosa de tradició tan nostra. Una obra plena d’humor amb consells enginyosos i propostes inèdites, receptes sorprenents, anècdotes curioses i les millors vermuteries per degustar la beguda de moda. Un llibre que llegireu glop a glop!

Amb el suport del Departament de Cultura.

Josep Sucarrats

És director de la revista CUINA, tasca que compagina amb la participació en espais gastronòmics de diversos mitjans —BTV, TV3, El Punt Avui TV, Catalunya Ràdio, RAC-1, iCat.cat, Diari Ara, Sàpiens, Descobrir, Time Out Barcelona, Gastronomistas.com… Amb Sergi Martín, també és autor del llibre Històries de la Barcelona gormanda. Ha escrit dues guies de viatge dedicades a les repúbliques bàltiques i a Budapest. Ha estat professor de periodisme gastronòmic a la Universitat de Vic.

Vegeu tots els seus llibres >

Miquel Àngel Vaquer

Periodista i expert en màrqueting gastronòmic. Ha exercit de guionista de televisió en productores com Mediapro, El Terrat i Gestmusic. És un dels responsables de la refundació del celler familiar Casa Mariol i de la seva direcció comercial. En l’actualitat, dirigeix la seva pròpia oficina creativa especialitzada en alimentació, Food Manners, des d’on ha desenvolupat projectes tan integrals com Bar Nou i Bombas Lagartos y Cohetes, i és assessor d’empreses com Heineken o Puig.

Vegeu tots els seus llibres >

Sergi Martín

És guionista i escriptor. Ha publicat diversos assajos de divulgació social, històrica i gastronòmica. Ha treballat per a diversos canals de televisió i en produccions documentals. En l'àmbit de la difusió cultural, ha comissariat cicles de cinema i exposicions.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: