Ara Llibres | Catàleg | El gran llibre dels sants
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El gran llibre dels sants
Autoria:

Roger Costa Solé

Data de publicació:

01/11/2007

ISBN:

9788496767843

Format:

23,5 x 25,5

Enquadernació:

Tapa dura amb sobrecoberta

Núm. de pàgines:

152

El gran llibre dels sants

Roger Costa Solé

El llibre està supervisat pel prestigi d'un especialista en antrolpologia social i cultural, Roger Costa Solé, que ens mostra els nostres sants com mai abans els hem vist. Amb gran luxe de detalls, fotografies espectaculars i textos rigurosos però amens, es converteix en un entretingut llibre de regal essencial per conèixer una part molt important del folklore i la cultura popular catalana.

El gran llibre del sants no és un santoral convencional, sinó que és un llibre de referència per tots aquells que tinguin curiositat per saber què s’amaga darrera el seu nom, qui eren aquests personatges, quines curiositats amaguen les seves vides, i en definitiva, per conèixer una part essencial del patrimoni de Catalunya.

Roger Costa Solé

Roger Costa Solé (Tàrrega, 1972) és llicenciat en geografia i història, i especialista en antropologia social i cultural. Ha estat professor d'educació secundària i actualment treballa a l'àrea de recerca del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana. Des del primer número de la revista Sàpiens, contesta totes les preguntes curioses dels lectors a la secció "La pregunta de..."

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: