Ara Llibres | Catàleg | Demà serà un altre dia
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Demà serà un altre dia
Autoria:

Guillem Terribas

Data de publicació:

01/11/2007

ISBN:

9788496767300

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa dura amb sobrecoberta

Núm. de pàgines:

192

Demà serà un altre dia

Guillem Terribas

A demà serà un altre dia trobareu un munt de records de l’emblemàtic llibreter: des de la seva mili al Sàhara, al viatge a Paris fent autoestop, i la participació en tota mena d’activitats cíviques i culturals a Salt i Girona; fins la fundació de la llibreria 22, entre moltes altres anècdotes. Un llibre que no defraudarà, tampoc, a tots aquells lectors que busquin anècdotes dels pesos pesants de la nostra cultura com Enrique Vila-Matas, Roberto Bolaño, Javier Cercas o Jaime Gil de Biedma.


«Em considero un dels homes més afortunats del món: he estat sempre allà on he volgut estar, i sempre m’hi ha acompanyat gent extraordinària. Ara ja puc citar, com un senyor, Clint Eastwood: “Això és la meva vida, és la meva sang.”»

Guillem Terribas

Fundador de la Llibreria 22 de Girona, ha estat un dels animadors culturals més actius i importants de Catalunya i l'any 2008 va rebre el premi "3 de març", en reconeixement al seu paper d’activista cultural.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: