Ara Llibres | Catàleg | La cuina dels bolets
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La cuina dels bolets
Autoria:

Sergi de Meià

Gènere:

Gastronomia i oci

Data de publicació:

31/08/2015

ISBN:

978841615418

Format:

16 x 23 cm

Enquadernació:

Tapa tova amb solapes

Núm. de pàgines:

192

Tags: Bolets, Cuina

La cuina dels bolets

Sergi de Meià

Sergi de Meià, cuiner de renom, boletaire apassionat i professional compromès amb el territori i els productes autòctons, ens convida a conèixer tots els bolets catalans i les seves receptes més saboroses.

Una edició il·lustrada que s’endinsa en els secrets dels nostres boscos per portar-nos a taula, o al rebost, aquests tresors de la terra. Un regal per a tots els boletaires i els amants de la gastronomia que inclou receptes, maridatges i consells de conservació, i també passejades i rutes per conèixer els paratges on s’amaguen aquestes joies del nostre patrimoni. 

*Amb el suport del Departament de Cultura.

«Viatjarem per tot el territori català, el País Basc, Dinamarca i molts paratges més que signifiquen molt en la meva història com a cuiner i caçador de bolets.»

Sergi de Meià

Criat entre els fogons del restaurant familiar, regentat per la seva mare a Esplugues, la gastronomia ha estat sempre el motor de la seva vida.
Ha trebalalt al restaurant Reno, a L'Excellence d'Andorra i Barcelona, al Fishhh! de Barcelona i, durant sis anys, ha estat el primer cap de cuina del Monvínic de la Ciutat Comtal, considerat un dels millors restaurants de vi del món per Financial Times i The Wall Street Journal.
La seva tasca ha estat reconeguda amb el premi nacional al Cuiner Jove de l'Any de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i amb el premi Km-o-Slow Food, en què es valora la cuina de proximitat.
Actualment regenta amb gran èxit el restaurant que duu el seu nom.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: