Ara Llibres | Catàleg | Notícies d'un univers desconegut
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Notícies d'un univers desconegut
Autoria:

Frank Schätzing

Traducció:

Núria Ventosa

ISBN:

9788496767409

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

584

Notícies d'un univers desconegut

Frank Schätzing

Tan fascinant com la seva novel·la de suspens El quinto día: així és el panorama que dibuixa Frank Schätzing sobre els nostres orígens desconeguts, els mars. Amb solvència i ironia, Schätzing ens descriu des del big bang fins al futur immediat, ens porta de viatge a l’univers desconegut sota l’aigua, ens sorprèn, ens entusiasma i ens espanta. Després d’aquest llibre, veurem els oceans amb uns altres ulls.

Frank Schätzing

Frank Schätzing, nascut l’any 1957, va publicar el 1995 la novel·la històrica Las sombras de la catedral, que fins a l’actualitat ha tingut una tirada de més d’un milió d’exemplars. Després de dues novel·les més i un volum amb relats, l’any 2000 va publicar la novel·la de suspens Lautlos, i el 2004, l’èxit de vendes internacional: El quinto día. Fins que aquest 2007, amb Notícies d'un univers desconegut, ha demostrat que és un autor consolidat, satisfent les expectatives. Frank Schätzing viu i treballa a Colònia. L’any 2002 va rebre el Premi de Literatura de Colònia, el 2004 el Premi Corine i el 2005 el Premi Alemany de Ciencia-ficció.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: