Ara Llibres | Catàleg | La màgia de l'ordre
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La màgia de l'ordre
Autoria:

Marie Kondo

Data de publicació:

02/11/2015

Edició:

16a edició

ISBN:

9788416154579

Enquadernació:

Tapa tova amb solapes

Núm. de pàgines:

208

La màgia de l'ordre

Marie Kondo

El mètode KonMari de Marie Kondo ha revolucionat les llars de mig món. Aquí trobaràs les pautes per endreçar cadascuna de les habitacions de casa teva o del teu lloc de feina, des dels prestatges fins als calaixos, armaris, escriptoris... Un mètode molt senzill amb el qual aprendràs a destriar quins objectes has de guardar i com endreçar-los de manera òptima. No tan sols transformarà el teu espai, sinó que també et canviarà a tu.

Marie Kondo

Marie Kondo és l’autora dels supervendes La màgia de l’ordre (Ara Llibres, 2015) i La felicitat després de l’ordre (Ara Llibres, 2016), grans èxits mundials publicats a més de 30 països. El 2015 va ser considerada una de les 100 persones més influents del món per la revista Time. Avui dia, té un negoci de gran èxit a Tòquio amb el qual ajuda els clients a transformar casa seva en un espai ple de bellesa, pau i inspiració.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: