Ara Llibres | Catàleg | Espanya de merda
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Espanya de merda
Autoria:

Albert Pla

Gènere:

Actualitat, Veus del país

Data de publicació:

26/11/2015

ISBN:

9788415645740

Enquadernació:

Tapa tova amb solapes

Núm. de pàgines:

216

Tags: Albert Pla, Paròdia, Espanya, crítica, Catalunya

Espanya de merda

Albert Pla

Enfant terrible, provocador innat, geni, figura, artista immoral, amoral, obscè... Albert Pla ens escup a la cara la seva primera novel·la. Un road trip per una Espanya de cagar-se i no eixugar-se.

Quan el cantautor uruguaià Raúl Gadea inicia la gira per Espanya, l’apocalipsi estatal és a punt de començar. Acompanyat d’un mànager estantís que enfila autopistes amb el mateix entusiasme que aspira cocaïna, el seu periple desfasat per tota la geografia peninsular travessarà camps sembrats d’aturats i jubilats, esquivarà manifestacions i contramanifestacions, fugirà dels terroristes del Bierzo i de venjatives famílies gitanes, acompanyarà honoris causa de la corrupció a Salamanca, s’immunitzarà del virus de la llengua a Catalunya, patirà ressaques d’ayahuasca i codillo i tot amb el delirant pretext de sortir a cantar cançons per aquest podrit estat del benestar nacional.

Fracàs, mort i horror. Quimi Portet. Orgies als boscos. La Polla Records. Biblioteques de llibres prohibits. Javier Krahe. Més d’un milió de rotondes. Siniestro Total. I un agitador com Albert Pla: Boooooom!

«Barricades, contenidors cremats, aparadors trencats, supermercats assaltats. Avui en dia la millor manera d’arribar al cor de les persones és rebentant-los les costelles.»

Albert Pla

(Sabadell, 1966), cantautor eclèctic i inclassificable. En l’àmbit literari, es va estrenar amb la novel·la Espanya de merda, publicada en aquesta mateixa editorial. El seu primer disc, Ho sento molt (1989), va impactar com un meteorit en les tranquil·les aigües del panorama musical català. D’ençà d’aquell moment, ha explorat el món de la rumba (No sólo de rumba vive el hombre, 1992), el món de les ranxeres (La diferencia, 2008) i el món de les cançons infantils (Anem al llit, 2002 i Somiatruites, 2011), ha musicat l’obra poètica de José María Fonollosa (Supone Fonollosa, 1995) i Pepe Sales (Cançons d’amor i de droga, 2003) i ha creat autèntics himnes generacionals en discos com Veientegenarios en Alburquerque (1997). També ha destacat com a actor al teatre i al cinema, en obres d’Albert Serra i Isaki Lacuesta. El seu darrer espectacle, Miedo, ha gaudit de gran èxit tant a Llatinoamèrica com a l’Estat espanyol i Catalunya.

@albert_pla

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: