Ara Llibres | Catàleg | El Rossinyol
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El Rossinyol
Autoria:

Kristin Hannah

Traducció:

Mar Albacar

Gènere:

Novel•la històrica

Data de publicació:

08/02/2016

ISBN:

9788415645917

Format:

14,8 x 23,3 cm

Enquadernació:

Tapa tova amb solapes

Núm. de pàgines:

496

Tags: Guerra, Amor, Internacional

El Rossinyol

Kristin Hannah

La història de dues germanes a la França ocupada per l’exèrcit nazi es converteix en una apassionada lloança a la valentia i la resistència de les dones franceses durant la Segona Guerra Mundial. Una èpica història d’amor i lluita per la llibertat, un homenatge colpidor.

1940, les tropes de Hitler han ocupat França. Amb els soldats francesos morts al camp de batalla o empresonats pels alemanys, les dones són les úniques que poden fer front a la nova situació, però qualsevol petit acte de rebel·lia és castigat amb la mort.
En aquest context dramàtic, les germanes Isabelle i Vianne saben que han d’oblidar les seves diferències. En temps de guerra, quan la vida sembla que ha perdut valor, els petits gestos poden ser decisius: i si el vol d’un rossinyol pogués ajudar a aixecar una nació?
Una narració captivadora sobre els estralls de la guerra que ens enfronta al passat recent d’un continent forjat amb sang i llàgrimes i que ens mostra una cara de la Història sovint menystinguda: la guerra viscuda per les dones.

Amb el suport del Departament de Cultura.

«Si una cosa he après al llarg d’aquesta llarga vida meva, és aquesta: en l’amor descobrim què ens agradaria ser; en la guerra, descobrim qui som.»

Kristin Hannah

(Califòrnia del Sud, 1960) es va graduar en dret per la Universitat de Washington i va ser advocada a Seattle abans de dedicar-se plenament a l’escriptura. Ha estat guardonada amb el National Reader’s Choice Award, entre altres premis.

 

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: