Ara Llibres | Catàleg | Intents de treure suc a la vida
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Intents de treure suc a la vida
Autoria:

Hendrik Groen

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

07/03/2016

ISBN:

9788415645924

Format:

14,8 x 23,3 cm

Enquadernació:

Tapa tova amb solapes

Núm. de pàgines:

344

Tags: Internacional

Intents de treure suc a la vida

Hendrik Groen

L’emotiva narració de Hendrik Groen és el nou fenomen d’èxit mundial que t’apassionarà. Una veu desacomplexada i corrosiva que ja ha estat traduïda a 21 llengües i, ara, també en català. T’enamoraràs de Hendrik Groen.

Qui és Hendrik Groen? Qui és aquest jubilat que es proposa donar la seva opinió sense censures sobre la vida en una residència per a gent gran d’Amsterdam? I com pot ser que el seu diari hagi captivat tants lectors arreu del món? Serà per les històries sobre dentadures postisses malmeses per pals de billar, per les dels gotets de ginebra d’amagat, les dels companys de residència enamoradissos, les dels peixos de l’aquari enverinats per pa de pessic ressec o per les històries d’amistats cròniques que duren per sempre?
Però també podria ser per la sinceritat i l’honestedat que es percep a cada pàgina d’aquest diari del misteriós Hendrik Groen. Pàgines d’una obra brillant, melancòlica, inspiradora, cínica, picaresca, encantadora, irònica, commovedora, i molt, molt divertida, que ens recorda com n’és d’important l’humor en totes les etapes de la vida.

Amb el suport del Departament de Cultura.

«Un any més i encara no em sento vell: només tinc 83 anys!»

Hendrik Groen

de 83 anys i 1/4. Te n'enamoraràs.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: