Ara Llibres | Catàleg | Em dic Carles
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Em dic Carles
Autoria:

Josep Riera Font

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

21/03/2016

ISBN:

9788416154524

Format:

16 x 23 cm

Enquadernació:

Tapa tova amb solapes

Núm. de pàgines:

160

Tags: Política , Catalunya, Independència

Em dic Carles

Josep Riera Font

Que el president de la Generalitat Carles Puigdemont no és un polític corrent és una evidència. Els seus orígens, la seva formació, les seves influències i, sobretot, l’autoexigència per tenir un pensament propi, en són la causa indubtable. Des de l’amistat més propera, la que atorguen els anys i les afinitats, Josep Riera Font conversa amb Carles Puigdemont perquè sigui el president, en primera persona, qui ens parli de la seva vida, de la seva gent.

Em dic Carles és una aproximació intensa a la personalitat del nou president de la Generalitat i a tot allò que ha marcat la seva trajectòria vital: Amer, els anys d’internat, el mestratge de l’oncle, la biblioteca del monestir de Poblet, l’accident a vida o mort, la vocació periodística, l’emprenedoria, la curiositat pel món virtual, la passió per la lectura i la música, l’alcaldia de Girona, el compromís amb el país...

El retrat d’un home a qui la història ha cridat en aquest moment més que per ser qui és, per ser com és.

«Vaig prendre consciència que era una petita baula d’una cadena que venia de molt lluny, també dels meus avantpassats. Doncs la meva feina a la vida era entregar aquesta baula una mica més forta a la generació següent. I si tots fem això, alguna generació posterior estarà en condicions de proclamar la independència.»

Josep Riera Font

Sóc en Josep Riera Font, però em diuen Pep. Vaig néixer el 29 d’agost de 1963 a Osor (Selva), on tinc la família i torno sempre que puc, ja que fa anys que visc a Barcelona. Vaig estudiar filologia i sóc periodista, però abans vaig fer el batxillerat a l’institut d’Amer, on vam anar junts a classe amb en Carles Puigdemont. Amb ell també vam anar junts a la universitat i vam treballar molts anys al diari El Punt. Després, la vida em va portar a dirigir El 9 Esportiu (ara L’Esportiu) fins el 2012 i a escriure els llibres de temàtica esportiva Van Barça. El FC Barcelona i Holanda, més que una relació, Escoltant Guardiola i 100 gols que han fet del Barça més que un club, tots tres a Cossetània Edicions. Aquest és el meu primer llibre de temàtica política.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: