Ara Llibres | Catàleg | L'escó invisible
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
L'escó invisible
Autoria:

Josep Maria Martí Rigau

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

09/05/2016

ISBN:

9788416154708

Format:

13 x 23 cm

Enquadernació:

Tapa tova amb solapes

Núm. de pàgines:

200

Tags: Política , Catalunya

L'escó invisible

Josep Maria Martí Rigau

Des de la seva constitució, el periodista Josep Maria Martí Rigau ha estat un testimoni d’excepció de tot allò que succeïa al Parlament de Catalunya: a dins, en públic, i a fora, en privat. El seu relat, farcit d’anècdotes, apunts biogràfics i converses off the record, ens apropa a la història més humana de la nostra política, a les persones que hi ha darrere els càrrecs. Descobrirem de primera mà com van ser els inicis casolans de l’era Pujol; l’empenta i la rauxa de Maragall i la decepció de l’Estatut; els silencis de Montilla o els plans de futur de Mas per a Catalunya. Ens aproparem amb rigor a les confidències sobre els casos Palau, Mercuri o Camarga o els escàndols sobre l’esvoranc del Carmel i l’incendi d’Horta de Sant Joan, però també coneixerem petits secrets amagats sobre les molles de l’escó de Jordi Pujol, el jardí dels fumadors, la improvisada sala d’alletament i llar d’infants, l’admiració de Martin Schulz per Jaume Cabré o les visites del dalai-lama, Richard Gere o la reina Noor de Jordània, entre molts altres detalls simpàtics.

Com diu Carme Forcadell al pròleg, el Parlament constitueix el centre neuràlgic de la vida política del nostre país. Una institució que representa el poble de Catalunya i que ara es disposa a encarar el major repte de la nostra història. Aquesta n’és la seva crònica més propera.

«Política amb majúscules. Converses amb minúscules i discreció.»

Josep Maria Martí Rigau

(Barcelona, 1952), llicenciat en dret i graduat en música, és periodista. Ha treballat en diversos mitjans com El Mundo Deportivo o Ràdio Barcelona. Ha estat cap de redacció d’esports, coordinador olímpic, cap de política, cap de redacció adjunt d’informatius i corresponsal i delegat a Madrid. Ha publicat els llibres El enigma de la Isla de Pascua i Presidents de prop. Com a director del programa de TV3 Parlament, és considerat el cronista parlamentari per excel·lència.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: