Ara Llibres | Catàleg | Com sobreviure a les xarxes socials
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Com sobreviure a les xarxes socials
Autoria:

Leti Rodríguez

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

13/06/2016

ISBN:

9788416154760

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa tova amb solapes

Núm. de pàgines:

186

Tags: crítica, Pràctic

Com sobreviure a les xarxes socials

Leti Rodríguez

Consells, recomanacions, casos d’èxit, exemples curiosos, confessions i freaksecrets d’una #socialmierder que viu 12 hores al dia a les xarxes.

Les xarxes socials ens han canviat la vida. A un ritme accelerat, hem modificat els nostres hàbits, la nostra feina, la manera de relacionar-nos… Pràcticament no ens n’hem adonat, però vivim hiperconnectats des que ens despertem fins que anem a dormir. Malgrat que alguns es resisteixin al canvi, les xarxes s’han instal·lat a tots els àmbits de la nostra vida.

De la mà de la @Letibop, la social media més popular de Catalunya, coneixerem tots els trucs, els secrets i les anècdotes més sucoses de les xarxes socials. Qui són els Influencers? I els Haters? Què fa realment un Community Manager? Existeix la mort per selfie? Puc millorar la feina gràcies a les xarxes? I viatjar més econòmicament? I... quines són les millors apps per lligar?! Per moure’ns com peixos digitals per la pantalles, les confessions i els secrets de la #socialmierder @Letibop ens aclariran tots els dubtes!

Leti Rodríguez

és més coneguda per @Letibop a les xarxes socials. A la seva targeta hi diu “Social media manager & digital strategist” de Moritz, encara que ella voldria que hi digués: «Fa moltes, moltes coses». Des del 2008 es dedica professionalment a la comunicació online, al màrqueting digital i al 2.0. Actualment combina la seva feina amb dos dels seus hobbies: la cervesa i la comunicació online.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: