Ara Llibres | Catàleg | El lladre de cervells
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El lladre de cervells
Autoria:

Pere Estupinyà

Gènere:

Ciència

Data de publicació:

29/08/2016

ISBN:

9788416154821

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa tova amb solapes

Núm. de pàgines:

344

Tags: Ciència , Coneixement

El lladre de cervells

Pere Estupinyà

Ets una persona curiosa? T’interessa saber d’on venim, on anem i quin és el nostre lloc a l’univers? No ho dubtis, aquest llibre fa per a tu: la ciència és l’aventura més apassionant que pots viure!

Els avenços científics se succeeixen a un ritme vertiginós i cada vegada són més les persones interessades a entendre com funciona el món, conscients que el tarannà científic ens ajuda a viure millor i a prendre més bones decisions en el nostre dia a dia. Pere Estupinyà, el lladre de cervells, una mena de Robin Hood de la ciència, ens apropa les ments més brillants del món per posar el seu coneixement a la nostra disposició.

El lladre de cervells és una lectura apassionant, que, d’una manera divertida, didàctica i planera, exposa les claus dels debats més actuals i interessants sobre neurociència, cosmologia, genètica, psicologia o canvi climàtic. És només poesia que som pols d’estrelles? Hi ha vida extraterrestre? Què és la gimnàstica neuronal? Què hi fa Terminator en un llibre de ciència? 

El lladre de cervells ataca de nou i et porta respostes, però et proposa nous dubtes i preguntes!


Amb el suport del Departament de Cultura.

Pere Estupinyà

Nascut a Tortosa l'any 1974, és llicenciat en química i bioquímica, té un màster en nutrició i metabolisme, i va deixar a mitges un doctorat en genètica que promet reprendre en el futur. Va realitzar cursos específics en l’àmbit de la comunicació i el periodisme, però l’experiència que va canviar-li la vida va arribar els anys 2007-2008, quan es va convertir en el primer espanyol becat al Knight Science Journalism Fellowship del Massachusetts Institute of Technology (MIT). Va passar deu mesos submergit en laboratoris i aules del MIT i Harvard, aprenent més que en qualsevol altre moment de la seva vida. D’aquest període, en va sorgir el seu alter ego: el lladre de cervells.

És escriptor, presentador de TV, guionista, productor, conferenciant, consultor d’empreses i organismes internacionals, emprenedor, coach i, dins de l’àmbit de la comunicació científica, és divulgador i periodista.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: