Ara Llibres | Catàleg | Sense cadàver
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Sense cadàver
Autoria:

Fàtima Llambrich

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

17/10/2016

ISBN:

978841615493

Format:

16 x 23 cm

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Núm. de pàgines:

350

Tags: Periodisme , Intriga , Testimonis , Catalunya

Sense cadàver

Fàtima Llambrich

Una investigació periodística de primer ordre convertida en un addictiu relat policial. Un cas real, una investigació criminal per doble homicidi en la qual els cadàvers no s’han trobat. Reuneix tots els ingredients dels millors thrillers: investigadors incisius, un testimoni que contradiu la pròpia testificació, un puzle d’indicis circumstancials i un sospitós, Ramón Laso, els antecedents del qual no passaran desapercebuts als investigadors de la Unitat Central de Persones Desaparegudes.

Després d’anys d’entrevistes amb Ramón Laso al centre penitenciari on està empresonat, Fàtima Llambrich ha aconseguit traçar el viu retrat d’un home inquietantment seductor. Condemnat a 30 anys de presó, insisteix en la seva innocència i defuig parlar d’un passat que l’ha sentenciat de per vida. Sense cadàver s’endinsa amb destresa en la metodologia que ha servit als investigadors per fonamentar la primera condemna a Espanya per doble homicidi sense que s’hagin trobat els cossos de les víctimes, ni es tinguin restes biològiques incriminatòries, ni testimonis concloents, ni tan sols una arma del crim i amb un acusat que defensa la seva innocència. Tomben, així, el fals mite del sense cos no hi ha delicte.

Amb el suport del Departament de Cultura.

«Yo soy de una forma que a veces no sé si soy demasiado bueno.»

Què n'han dit?

«Per radiografiar la personalitat de l’acusat –insistent i seductora–, la periodista parla amb testimonis que n’han vist la millor cara, però també la pitjor: familiars, amics, excompanys de feina, psicòlegs, etc. Llambrich coneix el Ramón Laso fitxat als arxius policials i, alhora, com demanava Wolfe, pot dir quins llibres l’han atrapat o quins programes de televisió segueix amb més interès.» Laura G. Hortensi, Núvol

Fàtima Llambrich

(L’Ametlla de Mar, 1980). Em coneixereu més pel que us explico a les pàgines d’aquest llibre que no pas pel que us pugui posar aquí, però... Em dic Fàtima. Treballo a Informatius de TV3, Televisió de Catalunya. Sóc periodista, que és la defi nició polida de curiosa. Llicenciada en Periodisme i en Criminologia i Màster en Seguretat i Prevenció per la UAB. Postgraduada en Tècniques Avançades en Perfi lació Criminal i Psicologia Investigativa per la UB. Visito el Ramón Laso a la presó des del 2012, però d’això no en consta titulació. Sóc coautora del 30 Minuts «El Cos del Delicte» (TV3, 2015). I suggereixo que us el mireu després d’haver llegit Sense cadàver, no abans, o la realitat us esquerdarà la imaginació.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: