Ara Llibres | Catàleg | Tot queda en família
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Tot queda en família
Autoria:

Cynthia D'Aprix Sweeney

Traducció:

Mar Albacar i Morgó

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

07/11/2016

ISBN:

9788416743148

Format:

14,8 x 23,3 cm

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Núm. de pàgines:

368

Tags: Saga familiar

Tot queda en família

Cynthia D'Aprix Sweeney

Carregat d’humor i de deliciosa ironia, el debut de Cynthia D’Aprix Sweeney és una novel·la addictiva i embriagadora que descriu una foguera de les vanitats a l’epicentre d’una disfuncional família nord-americana. Un retrat generacional implacable.

Els germans Plumb esperen amb delit el moment en què podran fer ús de l’herència familiar, aquella inversió paterna que anomenen el Niu i que ha de servir per tapar tots els forats acumulats, i començar-ne de nous. Però tots els seus plans salten pels aires quan en Leo, el germà gran, estavella de matinada el seu flamant Porsche acompanyat d’una cambrera mexicana trenta anys més jove que la seva dona i una bona dosi de droga al cos i cal recórrer al Niu per fer front a l’escàndol. Retrets, enveges, mentides, ambicions frustrades... Totes les famílies tenen els seus problemes, però fins i tot les més hilarants es queden lluny de la família Plumb.

«El fet que en Leo l’hagués emmerdat tan bestialment era alarmant, però, tal com els seus germans compartien a contracor, no era estrany. Ara bé, el fet que la cagada d’en Leo hagués empès la seva indiferent mare a exercir els seus poders notarials i gairebé esgotar el Niu era sorprenent. Era l’única amenaça al Niu que cap d’ells hauria pogut imaginar. Era, senzillament, impensable»

Què n'han dit?

«Hilarant i commovedora. Un debut literari estel·lar.» People

«Una primera novel·la plena d’humor i ironia exquisida.» The New York Times

«Una lectura addictiva i entendridora amb un argument fascinant.» Los Angeles Time

Cynthia D'Aprix Sweeney

Cynthia D’Aprix Sweeney viu a Los Angeles. Després de cursar un MFA d’escriptura, ara ha publicat la seva primera novel·la amb un gran èxit. Ha viscut també a Nova York, on ha treballat durant més de vint anys com a redactora de publicitat per a empreses com American Express o McDonald. The New York Times Magazine ha publicat els seus assajos de no-ficció.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: