Ara Llibres | Catàleg | Contra el feixisme
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Contra el feixisme
Autoria:

Umberto Eco

Traducció:

Maria Llopis

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

20/05/2019

ISBN:

9788417804091

Format:

130 x 190 mm

Enquadernació:

Tapa tova

Núm. de pàgines:

64

Tags: crítica

Contra el feixisme

Umberto Eco

El feixisme és un monstre amb moltes cares, i no sempre se’ns mostra en el seu vessant més evident. En cada època, en cada país, el feixisme pren una forma diferenciada, però és fàcil detectar les seves traces, si se les coneix. Fa gairebé vint-i-cinc anys, Umberto Eco advertia sobre aquesta qüestió, que avui ha adquirit una importància cabdal i una urgència inquietant: el feixisme és quelcom més que una amenaça. En catorze punts, el professor assenyala els elements essencials que fan que un discurs porti en el seu si la llavor del feixisme, alhora que ens ofereix unes pinzellades meravelloses de com va viure l’alliberació del seu país quan era un nen.

«L’ur-feixisme encara pot tornar amb les aparences més innocents. El nostre deure és desemmascarar-lo i apuntar amb el dit índex cadascuna de les seves formes noves, cada dia, arreu del món.»

Umberto Eco

(1932-2016) Va ser filòsof, medievalista, semiòleg, estudiós dels mass media i un dels intel·lectuals italians de més renom del segle xx. Professor en diverses universitats de prestigi, va ser nomenat doctor honoris causa per 38 universitats. L’enorme prestigi d’Eco en l’àmbit acadèmic va convertir-se en èxit planetari amb la publicació de la seva primera novel·la, El nom de la rosa. Umberto Eco va ser un savi capaç de traslladar el pes del passat per projectar llum en el present, com bé demostra el volum que teniu a les mans.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: