Ara Llibres | Catàleg | Migració i intolerància
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Migració i intolerància
Autoria:

Umberto Eco

Traducció:

Maria Llopis

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

14/10/2019

ISBN:

978841780414

Format:

13 x 19 cm

Enquadernació:

Tapa tova

Núm. de pàgines:

64

Tags: Migracions, Internacional

Migració i intolerància

Umberto Eco

«Eliminar el racisme no vol dir mostrar i convèncer-se que els altres no són diferents de nosaltres, sinó entendre’n i acceptar-ne la diversitat.»

Migració i intolerància recull l’essència dels escrits més rellevants al voltant del racisme d’un dels pensadors europeus més destacats de les últimes dècades.

Una guia única, petita i visionària, rabiosament actual per la seva claredat i autoritat en aquest moment tan delicat en el qual la incomprensió i el conservadorisme més retrògrad sembla que són tendència.


Què n'han dit?

Un manual imprescindible per mirar l’altre amb ulls nous i entendre el panorama polític i social que estem vivint, segons «l’escriptor que va canviar la cultura» (Corriere della Sera).

«Un geni inesgotable, voraç, que construeix i desconstrueix sense parar, d’intel·ligència enlluernadora i humorística quan fa falta.» Mercedes Monmany, ABC

«Un dels pensadors més influents dels nostres temps.» Los Angeles Times

«La figura d’Umberto Eco es fa cada cop més gran a mesura que passa el temps.» Vicente Verdú, El País

Umberto Eco

(1932-2016) Va ser filòsof, medievalista, semiòleg, estudiós dels mass media i un dels intel·lectuals italians de més renom del segle xx. Professor en diverses universitats de prestigi, va ser nomenat doctor honoris causa per 38 universitats. L’enorme prestigi d’Eco en l’àmbit acadèmic va convertir-se en èxit planetari amb la publicació de la seva primera novel·la, El nom de la rosa. Umberto Eco va ser un savi capaç de traslladar el pes del passat per projectar llum en el present, com bé demostra el volum que teniu a les mans.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: