Ara Llibres | Catàleg | Des del banc dels acusats
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Des del banc dels acusats
Autoria:

Raül Romeva

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

21/10/2019

ISBN:

978841780423

Format:

18 x 14 cm

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

168

Tags: Testimonis , Catalunya, Independència

Des del banc dels acusats

Raül Romeva

Després de passar pels centres penitenciaris d’Estremera, Lledoners i Soto del Real, Raül Romeva ha fet dels seus dibuixos una manera d’expressar-se, de comunicar les seves conviccions, de recollir les impressions quan es viu privat de llibertat.

Aquest llibre reuneix els esbossos fets durant els mesos del judici al Tribunal Suprem. No són ni una crònica ni un diari. Són fragments d’un procés en blanc i negre, sovint amb un punt d’humor, que aporten un testimoni valuós viscut en primera persona.

Traços que desdibuixen el temps que vivim des del mateix banc dels acusats.

Amb el suport del Departament de Cultura.

Raül Romeva

(Madrid, 1971), doctor en Relacions Internacionals i llicenciat en Ciències Econòmiques, és diputat al Parlament de Catalunya i exconseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència del Govern de la Generalitat.

Ha estat investigador sobre pau al Centre UNESCO de Catalunya i a l’Escola de Cultura de Pau de la Universitat Autònoma de Barcelona, sotscap de l’Oficina de la UNESCO a Bòsnia i Hercegovina, supervisor electoral per a l’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa, coordinador de campanyes de desarmament a Intermón Oxfam i professor d’Afers Europeus i Relacions Internacionals en diverses universitats. Entre el 2004 i el 2014 va ser diputat al Parlament Europeu.

Ha publicat mitja dotzena d’assajos i quatre novel·les, la més recent Pont de cendra (Amsterdam, 2015).

@raulromeva
@freeromeva

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: