Ara Llibres | Catàleg | Un combat
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Un combat
Autoria:

Jean-Jacques Sempé, Patrick Süskind

Traducció:

Joan Ferrarons

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

04/11/2019

ISBN:

9788416743971

Format:

14 x 18 cm

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

80

Tags: Novel·la estrangera, Il·lustracions

Un combat

Jean-Jacques Sempé, Patrick Süskind

Una partida d’escacs al parisenc Jardí de Luxemburg desperta una expectativa insòlita: un jove elegant, de cara pàl·lida i ulls altius, desconegut per a l’audiència, s’enfronta amb el seu joc original i arriscat al campió local, un home gran i força desagradable que ha vençut prèviament tots els presents. Tothom desitja que el vell campió tasti per fi l’amargor de la derrota. Però hi ha moltes maneres de guanyar… i també de perdre. Quin rei caurà primer?

Patrick Süskind, autor de l’aclamada novel·la El perfum, un clàssic contemporani traduït a més de cinquanta llengües que Amsterdam rellançarà pròximament, i Jean-Jacques Sempé, considerat «el més gran dibuixant dels nostres temps» per Magazine littéraire, ens presenten aquesta lectura original i deliciosa. Excèntrica, tràgica i amb sentit de l’humor.

Què n'han dit?

«Són tants els fets inaudit, que, quan comences a llegir, ja no vols parar.» Frankfurter Allgemeine Zeitung

«És meravellosa la combinació en un llibre de petit format d’un conte de Patrick Süskind –l’au-
tor de la mítica novel·la El perfum – i les il·lustracions d’un mestre com
Jean-Jacques Sempé» Lluis Llort, El Punt Avui

Jean-Jacques Sempé

nasqué a Bordeus l’any 1932. Les caricatures per a Paris Match, Punch, Marie Claire i L’Express van ser les primeres passes d’una carrera que el portà fins a The New Yorker, revista per a la qual treballà a partir del 1978. És impossible parlar de Sempé sense pronunciar també els noms de René Goscinny, Modiano i Patrick Süskind. Sense ell, serien impensables personatges com el petit Nicolas, Catherine o el senyor Sommer. Actualment viu a París.

Vegeu tots els seus llibres >

Patrick Süskind

nasqué l’any 1949 a Ambach, una localitat a la riba del llac bavarès de Starnberg. Va estudiar història medieval i moderna a Munic i Ais de Provença. Després d’acabar la carrera es guanyà la vida escrivint guions. Entre els seus llibres cal destacar el monòleg teatral El contrabaix (1984), la novel·la El perfum (1985, portada al cinema per Tom Tykwer l’any 2005), el relat El colom (1986) i La història del senyor Sommer (1991, il·lustrada per Jean-Jacques Sempé). Les obres de Patrick Süskind s’han traduït a més de cinquanta llengües.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: