Ara Llibres | Catàleg | La força de la gent
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La força de la gent
Autoria:

Jordi Borràs

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

24/02/2020

ISBN:

978

Format:

26 x 23 cm

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

204

Tags: Periodisme , Política , Catalunya, Independència

La força de la gent

Jordi Borràs

Jordi Borràs fixa en imatges un capítol transcendent de la nostra història col·lectiva després de l’èxit de Dies que duraran anys.

Un cop feta pública la sentència del Procés amb més de 100 injustos anys de presó, els carrers han tornat a ser protagonistes d’un moviment que ni s’atura ni s’encongeix davant la repressió de l’Estat. Com una forta onada, la societat s’ha organitzat en una mobilització sense precedents, capaç d’aturar l’aeroport de Barcelona i de col·lapsar el pas per autopista a la Jonquera, de fer valer de dia la dignitat amb llargues caminades i de nit, encendre el foc de la indignació.

El testimoni gràfic de Jordi Borràs, el fotoperiodista de referència al nostre país, ens anima a tenir memòria, instantànies per no oblidar mai que la força de la gent és imparable.

Amb textos de Núria Cadenes, Roc Casagran, Julià de Jòdar, Joan-Lluís Lluís, Carme Martí, Laura Pinyol, Carles Rebassa i Estel Solé. 

«Són tres mesos d’alta intensitat d’una nova tardor calenta que ningú no esperava. Són la prova que a Catalunya no s’ha rendit ningú. Que seguim i seguirem.»

Jordi Borràs

JORDI BORRÀS, Gràcia (Barcelona), 1981. Fotoperiodista freelance membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils. Actualment col·labora, entre altres mitjans, amb El Món, La Mira i la revista basca Argia. Ha dedicat part de la seva obra professional a investigar l’extrema dreta i el nacionalisme espanyol a Catalunya i a documentar gràficament el
moviment d’alliberament nacional català. Ha publicat sis llibres: Warcelona: Una història de violència, Plus Ultra. Una crònica gràfica de l’espanyolisme a Catalunya, Desmuntant Societat Civil Catalana, La cara B. Una altra mirada al procés, La revolta catalana (Ara Llibres) i Dies que duraran anys (Ara Llibres), el llibre més venut del 2018.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: