Ara Llibres | Catàleg | Abans que el teu record torni cendra
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Abans que el teu record torni cendra
Autoria:

Maria Escalas

Gènere:

Ficció, Novel•la històrica

Data de publicació:

18/01/2016

ISBN:

9788415645801

Format:

14,8 x 23,3 cm

Enquadernació:

Tapa tova amb solapes

Núm. de pàgines:

288

Tags: Mallorca, Guerra, Amor, Història

Abans que el teu record torni cendra

Maria Escalas

Una apassionant història d’amor que ens trasllada als anys de la Segona República i la Guerra Civil a un petit llogaret de Mallorca. El debut excepcional d’una autora de veu madura i pols ferm que irromp amb força en el panorama literari actual.

Un home que ha conegut l’amor i la carn, però ha promès obediència. Un home que ha tastat el sabor agre de la sang dels innocents i n’arrosega la culpa i el remordiment. Un home que avui és el rector d’un petit indret de Mallorca encès per una confrontació fratricida que esbudellarà tota l’illa, tot el país i tota la seva gent. Què ha de fer aquest home si vol fer justícia amb el seu poble, però també amb ell mateix i el seu desig? Un mosaic de personatges que recorren els anys que van de la guerra de les Filipines a la Guerra Civil, amb secrets que cremen com ferro roent, homes que assassinen cosins i es malfien de germans, capellans que amaguen pecats inconfessables, monges de cor corcat, vides trencades per les addiccions, i, sobretot, un poble anònim que palpita amb el dia a dia d’una època que podria haver estat concebuda pel mateix diable.

 

«Clavats pel sexe i pels ulls. Ara entén el significat de la paraula comunió.»

Què n'han dit?

«La Maria Escalas debuta sense miraments. Abans que el teu record torni cendra arrenca amb dos cops de puny despietats i després ens arrossega sense perdre el to. Tècnica i esperit avancen de la mà tot precipitant un xàfec d'emocions que els lectors trigarem a oblidar.» Muriel Villanueva, escriptora.

Maria Escalas

(Mallorca, 1969) és músic professional i professora d’aquesta matèria en una escola de Secundària de Mataró, on resideix actualment. Abans que el teu record torni cendra va iniciar la seva trajectòria literària amb èxit. Sara i els silencis és la seva segona novel·la.

@MariaEscalas
Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: