Ara Llibres | Catàleg | Saber decir no
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Saber decir no
Autoria:

Francesc Torralba

Traducció:

Antònia Escandell Tur

Gènere:

Creixement personal

Data de publicació:

17/10/2016

ISBN:

9788416245307

Núm. de pàgines:

178

Tags: Coneixement

Saber decir no

Francesc Torralba

Saber decir no puede llegar a ser una fuerza liberadora. Pero ¿cómo podemos hacerlo sin sentirnos culpables o sin perjudicar las relaciones con las personas que tenemos en estima? ¿Cómo podemos discernir a qué hay que decir que sí y a qué hay que decir que no? Este un proceso que requiere aprendizaje y práctica, pero, según Francesc Torralba, es un arte que hay que reivindicar.

«No pretendo enseñar a nadie cómo debe discernir sus síes y sus noes. Sencillamente, vindico el arte de saber decir no, un aprendizaje difícil que va ligado a la madurez de la vida y a la indignación creciente delante de un mundo que no me gusta y que querría que fuese diferente.»

Francesc Torralba

(Barcelona, 1967) És doctor en filosofia per la Universitat de Barcelona i doctor en teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya. Actualment és director de la càtedra Ethos de la Universitat Ramon Llull. Ha publicat una cinquantena de llibres i ha estat guardonat amb diversos premis d’assaig. Part de la seva obra ha estat traduïda al castellà, al portuguès, al francès, a l’italià i a l’alemany. Col·labora en el programa L’ofici de viure, de Catalunya Ràdio i escriu habitualment a l’Avui i La Vanguardia. Entre els seus darrers llibres, cal destacar L’art de saber escoltar (2007), El sentit de la vida (2008), Planta cara a la mort (2008), Paraules per ser feliç (2009) i L’amor que ve de dins (2011).

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: