Ara Llibres | Catàleg | Dones contra Franco
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Dones contra Franco
Colecció:

Sèrie H

Autoria:

Jordi Creus

Data de publicació:

01/03/2007

ISBN:

9788496767003

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa dura amb sobrecoberta

Núm. de pàgines:

160

Dones contra Franco

Jordi Creus

Dones contra Franco llibre és un homenatge a les dones antifranquistes; a sis dones d’una fortalesa impressionant, que han hagut de passar per unes proves físiques i anímiques esfereïdores. 

María Rodríguez, guerrillera, va viure a les muntanyes lluitant amb els maquis. Neus Català, proclamada Catalana de l’Any, un dels darrers testimonis vius supervivents dels camps de concentració nazis. Teresa Rebull, comunista i militant del POUM. Enriqueta Gallinat, fundadora d’ERC i amiga de Lluís Companys. Conxa Pérez, militant de la CNT i supervivent del camp d’Argelers. Remedios Montero, antiga guerrillera, detinguda, torturada, empresonada i exiliada

Què n'han dit?

«Totes elles duen a l’espatlla l’etiqueta de militants, de persones que posen el seu compromís polític per davant i per damunt de qualsevol altra cosa a la vida, i que tenen en comú la seva pròpia lluita contra la dictadura.» - Historiador Andreu Mayayo.

Jordi Creus

(Tremp, 1964) És llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona. Ha col·laborat en diverses publicacions, com ara Descobrir Catalunya, Lo Raeir o El Temps. És autor de la novel·la negra Amb dos manilles i un as, botifarra faràs. Els seus darrers llibres han estat El Pirineu perdut (Ara Llibres, 2003), Memòria dels Pirineus (Ara Llibres, 2004) i Història de Catalunya al revés, juntament amb Francesc Ribera "Titot".
Ha estat director de la revista de divulgació històrica Sàpiens i actualment és Director general de Sàpiens Publicacions (Sàpiens, Cuina, Descobrir i la revista dels Súpers)

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: