Ara Llibres | Catàleg | La batalla de l'exili
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La batalla de l'exili
Autoria:

Josep Casulleras

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

19/11/2018

ISBN:

9788416915835

Format:

230 x 160 mm.

Enquadernació:

Tapa tova

Núm. de pàgines:

232

Tags: Dret, Periodisme , Política , Catalunya

La batalla de l'exili

Josep Casulleras

Quan Carles Puigdemont va liderar, per a sorpresa de tothom, el camí de l’exili, es va obrir un front inesperat en la llarga lluita per fer efectiva la República Catalana. Mig govern de la Generalitat el va seguir a Brussel·les; altres membres de l’executiu serien empresonats a Madrid poc després. Començava així una batalla jurídica sense treva en dos fronts: l’interior i l’exterior. Una pugna plena d’intrigues polítiques i jurídiques i alguna persecució policial que Josep Casulleras ha transformat en un relat periodístic electritzant que remarca totes les victòries aconseguides.

Amb l’argument propi d’una bona novel·la d’espies i intrigues judicials internacionals, les querelles i les euroordres s’han estavellat una vegada i una altra contra el talent i l’enginy d’un grup d’advocats que ja formen part de la història recent del nostre país com a defensors de les nostres llibertats col·lectives. Qui són aquests advocats que han posat en evidència la podridura del sistema judicial espanyol? Quina estratègia guanyadora han seguit? Quins errors ha comès l’afany venjatiu del jutge Llarena i quines en seran les coseqüències?

Josep Casulleras

(Terrassa, 1981) és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va començar a treballar en el món de la ràdio ben aviat, mentre estudiava la carrera, primer a Ràdio Sant Cugat i sobretot a Ràdio Terrassa. Després va treballar a RAC1. Des del 2005 forma part de l’equip de VilaWeb, d’on actualment és el cap de redacció.

@jcasulleras


Fotografia de l’autor © Oriol Bäbler

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: