Ara Llibres | Catàleg | Aquí tenim l'esperança que estàvem buscant
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Aquí tenim l'esperança que estàvem buscant
Autoria:

Oriol Malet, Lolita Bosch

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

11/03/2019

Edició:

1a edició

ISBN:

9788416915897

Format:

240 x 170 mm.

Enquadernació:

Tapa tova

Núm. de pàgines:

144

Aquí tenim l'esperança que estàvem buscant

Oriol Malet, Lolita Bosch

Sovint, els canvis els han precipitat persones a les quals no els ha importat ser reconegudes pel seu nom, sinó pels seus actes. Dones i homes que han dedicat la seva vida a fer del món un lloc més just, més habitable, més ample i bell. Persones valentes i obstinades que s’han enfrontat a les societats del seu moment, espurnes que han provocat bells incendis, grans de sorra capaços d’aturar els engranatges de la injustícia. Gent que ha canviat el món. De nord a sud, d’est a oest, fa cent anys o ara mateix, l’esperança és a tot arreu. Només cal saber mirar.
Lolita Bosch i Oriol Malet han unit els seus talents per presentar-nos 29 vides que han donat un nou significat a conceptes com la justícia, l’art, la pau, la dignitat dels pobles, els drets de les dones, la igualtat entre ètnies... Així, paraula rere paraula, pinzellada rere pinzellada, aquest llibre constitueix un homenatge a totes aquelles vides que han alimentat el foc de l’esperança.

Gent que ens hauria d'haver educat, però que no coneixem prou bé.

Oriol Malet

Oriol Malet és il·lustrador. Ha col·laborat amb diferents editorials. En premsa treballa amb Jot DownTime Out i La Vanguardia. Actualment és autor de còmics per al mercat francès.

@OriolMalet

Vegeu tots els seus llibres >

Lolita Bosch

Va néixer a Barcelona l’any 1970, però ha viscut a Albons (Baix Empordà), els Estats Units, Índia i Mèxic, país que des de fa més de vint anys considera casa seva. És novel·lista i activista per la pau. Però també fa literatura infantil i juvenil, assaig i edita antologies. Dues novel·les seves s’han dut al cinema. I, en total, ha escrit més de 70 llibres que han estat traduïts a diferents idiomes. Ha rebut prestigiosos premis, tant de literatura com de periodisme. Investiga constantment i des de tots els angles possibles els vincles entre la literatura, la violència i la pau.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: