Ara Llibres | Catàleg | La revolta de Santa Jordina
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La revolta de Santa Jordina
Autoria:

David Fernàndez, Lyona

Traducció:

978-84-16743-86-5

Gènere:

Actualitat, Llibre il·lustrat, Veus del país

Data de publicació:

11/03/2019

Edició:

1a

ISBN:

9788416743865

Format:

210 x 240 mm

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

48

La revolta de Santa Jordina

David Fernàndez, Lyona

Montblanc ha votat: no vol viure més sota les ordres d’un rei tirà. Però el monarca no pensa abandonar els privilegis així com així, i demana reforços: el Drac Mercat, despietat i voraç, ve al seu rescat. La Jordina, ànima lliure i consciència crítica, serà la primera a rebel·lar-s’hi. El poble es mobilitzarà, perquè saben que només se’n sortiran si actuen junts i alhora. No esperaran que cap cavaller els tregui les castanyes del foc.

El Sant Jordi del present i del futur ja té nom de dona i actua abrigat per la voluntat popular i la conjura dels iguals. Entre assemblees compartides i resistències comunes, David Fernàndez i Lyona ens animen a fer-nos nostra aquesta història subversiva i tocada de lila que reivindica la llibertat. Entre línies s’hi gestarà la revolta inajornable del nostre temps.

David Fernàndez

David Fernàndez (Vila de Gràcia, 1974) és periodista de La Directa, cooperativista i activista social. Està afiliat al sindicat IAC. Ha escrit Cròniques del 6 i altres retalls de la claveguera policial; Cop de CUP, conjuntament amb Julià de Jòdar; Foc a la barraca i August Gil Matamala, conjuntament amb Anna Gabriel. Recentment ha coordinat amb Àlex Romaguera Llums i taquígrafs. Atles de la corrupció als Països Catalans. Entre el 2012 i el 2015 va ser portaveu de la CUP Alternativa d’Esquerres al Parlament de Catalunya.

Vegeu tots els seus llibres >

Lyona

Marta Puig (Esperreguera, 1979), més coneguda coma a Lyona, és dissenyadora gràfica i realitzadora. S'ha fet popular pels videoclips realitzats per a grups com Love of Lesbian, Amaral, Lori Meyers, Mishima, entre d'altres. Jo mataré monstres per tu va ser el seu primer àlbum il·lustrat, un conte de Santi Balmes del qual se n'han fet més de vint edicions. També ha il·lustrat Mis primeros, primeros besos i La vida es corta y luego te mueres.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: