Ara Llibres | Catàleg | Espanya en Guerra
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Espanya en Guerra
Autoria:

Albert Pla

Gènere:

Ciència Ficció, Novel•la negra

Data de publicació:

06/03/2020

Edició:

1a

ISBN:

978

Format:

14x22

Enquadernació:

Tapa tova

Núm. de pàgines:

220

Tags: Ficció, Novel·la negra, Albert Pla, Paròdia, Espanya, crítica, Guerra, Política , Catalunya, Independència

Espanya en Guerra

Albert Pla

Albert Pla s’eleva com un àngel exterminador per carregar-s’ho tot en aquesta novel·la catàrtica plena d’explosions, humor negre, i molta mala llet.

Gómez, Jackson, Yan, Joe, Forrest, Paul, Rossi i Molly: junts formen el Batalló dels Sonats, un grup de combat d’elit de l’exèrcit dels Estats Units. El seu objectiu serà esclafar la rebel·lió catalana i instaurar la democràcia a Espanya. Però la seva missió, en un principi humanitària i pacificadora, es convertirà en un infern per culpa de la resistència terrorista. El segrest d’una ampolla de Coca-Cola, de valor incalculable i símbol del poble americà, els allunya cada vegada més de la llibertat i els condueix als racons més tenebrosos de l’ànima inexpugnable del soldat.
Albert Pla ha escrit la novel·la que ningú esperava sobre la Catalunya postprocés i l’Espanya postdemocràtica. Tan punyent i inesperada com necessària.


Amb el suport del Departament de Cultura.

«Des que es va declarar la independència fins que l’otan va enviar les tropes americanes havien passat dos anys llargs de reunions, resolucions, reprovacions, apel·lacions i correccions, però els americans no van trigar ni tres dies a agafar posicions. Van desplaçar part de la seva flota immensa (diversos bucs, destructors, submarins i portaavions) davant de Barcelona i Tarragona.
Els catalans estaven envoltats. La invasió de Catalunya estava a punt..»

Què n'han dit?

«Riureu molt llegint-la.» Mònica Terribas

Albert Pla

(Sabadell, 1966), cantautor eclèctic i inclassificable. En l’àmbit literari, es va estrenar amb la novel·la Espanya de merda, publicada en aquesta mateixa editorial. El seu primer disc, Ho sento molt (1989), va impactar com un meteorit en les tranquil·les aigües del panorama musical català. D’ençà d’aquell moment, ha explorat el món de la rumba (No sólo de rumba vive el hombre, 1992), el món de les ranxeres (La diferencia, 2008) i el món de les cançons infantils (Anem al llit, 2002 i Somiatruites, 2011), ha musicat l’obra poètica de José María Fonollosa (Supone Fonollosa, 1995) i Pepe Sales (Cançons d’amor i de droga, 2003) i ha creat autèntics himnes generacionals en discos com Veientegenarios en Alburquerque (1997). També ha destacat com a actor al teatre i al cinema, en obres d’Albert Serra i Isaki Lacuesta. El seu darrer espectacle, Miedo, ha gaudit de gran èxit tant a Llatinoamèrica com a l’Estat espanyol i Catalunya.

@albert_pla

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: