Ara Llibres | Catàleg | La mida justa
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La mida justa
Colecció:

Ara Mini

Autoria:

Jostein Gaardener

Traducció:

Carolina Moreno Tena

Gènere:

Ciència Ficció, Creixement personal

Data de publicació:

16/03/2020

Edició:

1a

ISBN:

978

Format:

14x22

Enquadernació:

Tapa tova

Núm. de pàgines:

145

Tags: Novel·la estrangera, Supervivència, Amor

La mida justa

Jostein Gaardener

Una història vital i plena de saviesa, una invitació a reconciliar-nos amb la vida i amb el món que ens envolta.

L’Albert rep un diagnòstic fatal de mans de la seva metgessa i examant. Lluny de la seva esposa, de congrés a l’altra punta del món, l’Albert corre a refugiar-se a una cabana a la vora d’un estany solitari. Cal que prengui una decisió a l’altura de les circumstàncies, i cal que la prengui ara. Per ordenar el seu pensament, omple un quadern durant una nit frenètica. Escriu com va conèixer l’Eirin; com van irrompre per primer cop a la casa de conte de fades on és ara i com la cabana va salvar el seu matrimoni, anys més tard. Escriu l’amor que sent pel seu fill i la seva neta; l’entusiasme que sent per l’astrofísica, que explica que el cosmos té la mida justa perquè en un moment determinat en broti la vida. També hi ha temps, durant la llarga nit, de confessar els seus secrets més obscurs... A punta de dia, un home estrany l’espera a la vora del llac. Li vol transmetre un missatge.

Jostein Gaarder, que ja ens havia emocionat i fet pensar amb El món de Sofia, torna en català amb una història fràgil i bella com la vida mateixa. Una història de reconciliació que deixarà petja en els lectors.

«El món degoteja, sagna. I ara és el meu torn. En algun moment havia d’arribar aquest dia. I m’ha arribat com una bufetada. O com una trompada brutal.»

Jostein Gaardener

Jostein Gaarder (Oslo, 1952) va exercir de professor de Filosofia i Història de les Idees durant deu anys en un institut. Va ser la seva cinquena novel·la, El món de Sofia (1991), la que el va convertir en un best-seller mundial, ja que va obrir les portes de la filosofia a milions de lectors d’arreu del món. L’èxit irresistible d’aquest llibre el va portar a crear la Fundació Sofia, que cada any dota econòmicament activitats dedicades a la preservació del medi ambient. La mida justa és la primera novel·la de l’autor a Amsterdam Llibres.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí




Temes d'interès: