Ara Llibres | Catàleg | La felicitat a la feina
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La felicitat a la feina
Autoria:

Marie Kondo, Scott Sonenshein

Traducció:

Pere Fernàndez Ramos

Data de publicació:

31/08/2020

ISBN:

9788417804497

Format:

16 x 23 cm

Enquadernació:

Tapa tova amb solapes

Núm. de pàgines:

296

Tags: Ordre

La felicitat a la feina

Marie Kondo, Scott Sonenshein

El mètode de Marie Kondo revolucionarà la teva manera de treballar.

Troba la felicitat a la feina, i a la vida! Marie Kondo ha fet miracles posant ordre a milions de llars, fet que li va valdre ser considerada una de les 100 persones més influents del món per la revista Time. Ara toca fer el miracle a la taula de la teva oficina, o el despatx de casa teva.

Al costat del psicòleg i catedràtic Scott Sonenshein, Marie Kondo ens ofereix una sèrie de valuosos consells fruit de les seves pròpies experiències per posar ordre material i espiritual a la feina. No només es tracta d’endreçar els calaixos i la taula, domesticar el correu electrònic o organitzar equips, sinó també d’endreçar el temps i mantenir un equilibri saludable entre la feina i la vida.

Un llibre útil i necessari, que arriba en un moment de reflexió al voltant de la manera com treballem. El mètode KonMari aplicat a la feina t’ajudarà a trobar les claus de l’èxit, tant si treballes des de casa o en una oficina, perquè gaudir de la feina és gaudir de la vida.

Marie Kondo

És una japonesa experta en organització. La màgia de l’ordre s’ha publicat a més de 30 països i és, alhora, un gran èxit al Japó, als Estats Units i a Europa. El 2015 l’autora va ser considerada una de les 100 persones més influents del món per la revista Time. Avui en dia, té un negoci de gran èxit a Tòquio amb el qual ajuda els seus clients a transformar casa seva en un espai ple de bellesa, pau i inspiració.

Vegeu tots els seus llibres >

Scott Sonenshein

Scott Sonenshein és professor de la universitat Rice, doctor en comportament organitzatiu per la universitat de Michigan i Master of Philosophy per la universitat de Cambridge. Les seves investigacions, classes i conferències, que han estat a bastament guardonades, ajuden la gent a augmentar el seu grau de satisfacció, èxit i rellevància. Ha col·laborat al The New York Times, la revista Time, Fast Company i la Harvard Business Review.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: