Ara Llibres | Catàleg | El cielo es blanquiazul. Dani Jarque, 21 historias del 21
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El cielo es blanquiazul. Dani Jarque, 21 historias del 21
Autoria:

Bruno Alemany, Moisés Llorens

Gènere:

Esports

Data de publicació:

25/03/2010

ISBN:

9788493768201

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

194

Tags: Testimonis

El cielo es blanquiazul. Dani Jarque, 21 historias del 21

Bruno Alemany, Moisés Llorens

El cielo es blanquiazul, y más aún desde aquel 8 de agosto en que se fue sin dar tiempo a despedidas.

La familia de Dani Jarque, sus amigos, sus compañeros de equipo, sus rivales en el campo le recuerdan en este libro a través de sus vivencias tal y como era: un gran futbolista y una persona inmensa.

Con estas 21 historias del 21 se rinde homenaje a un jugador excepcional del RCD Espanyol que lució el brazalete de capitán con el orgullo que sólo puede sentir alguien que amó intensamente los colores del club.

Bruno Alemany

Bruno Alemany Santamaría (València, 1983) és llicenciat en Periodisme per la Universitat Ramon Llull. Actualment treballa a la Cadena SER i ONA FM, on cobreix habitualment la informació de l'Espanyol. També presenta el programa Carrusel Catalunya a la Cadena SER i ha col·laborat amb televisió (Localia Catalunya).

Vegeu tots els seus llibres >

Moisés Llorens

Moisés Llorens i Todolí (el Poble-Sec, Barcelona, 1973) és diplomat en Comunicació i Relacions Públiques per la Universitat de Barcelona. Redactor del Diari AS des de novembre del 2000, cobreix actualment la informació del FC Barcelona, encara que ha estat lligat durant molts anys a la del RDC Espanyol. També col·labora amb mitjans audiovisuals narrant partits de futbol i ha treballat per Europa Press, Barça TV i la Cadena SER.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: