Ara Llibres | Catàleg | Parlant clar
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Parlant clar
Autoria:

Agustí Benedito

Gènere:

Esports, Actualitat

Data de publicació:

16/11/2010

ISBN:

9788492907878

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

200

Parlant clar

Agustí Benedito

El 13 de juny del 2010, Agustí Benedito es va convertir en l’altre guanyador de les eleccions a la presidència del FC Barcelona. Un candidat que va ser l’autèntica revelació d’una campanya apassionant, i en qui continua intacte el somni de presidir algun dia el club més important de Catalunya. En aquest llibre, Benedito parla clar. El seu testimoni és la visió fresca i sincera de cent dies de bogeria, d’hores robades al son,de quilòmetres a la recerca del suport del soci, però també de pressions i maniobres que evidencien que el Barça de tots és de vegades el Barça d’uns quants.

«Continuarem, perquè els somnis no són propietat de ningú.»

Agustí Benedito

Agustí Benedito i Benet (Barcelona, 1964), pare de quatre fills, és un empresari català del sector de l’automoció. Va estudiar Dret a la Universitat de Barcelona i va completar els seus estudis al General Motors Institute de Michigan i amb el Màster en Direcció d’Àrees Funcionals i Finances d’ESADE. Fou candidat a les eleccions presidencials del FC Barcelona de l’any 2010, en les quals va ser el segon candidat més votat.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: