Ara Llibres | Catàleg | Correr o morir
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Correr o morir
Autoria:

Kilian Jornet

Traducció:

Joan Lluís Quilis

Gènere:

Creixement personal, Esports, Veus del país

Data de publicació:

11/03/2011

ISBN:

9788493786984

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

200

Correr o morir

Kilian Jornet

Kiss or kill. Besa o mata. Besa la gloria o muere en el intento. Perder es morir, ganar es sentir. La lucha es lo que diferencia una victoria, un vencedor.” Un fuera de serie. Un héroe. Una persona extraordinaria. Kilian Jornet es el actual campeón mundial de skyrunning, una de las pruebas físicas más duras del planeta. Ha subido y bajado el Kilimanjaro más rápidamente que cualquier otra persona en todo el mundo. Ha fulminado todos los record mundiales en cada reto que se ha propuesto: la Ultra-Trail del Mont-Blanc, la Transpirenaica, la vuelta al lago Tahoe... Correr o morir es el diario de un ganador, una filosofía de vida, una lección ejemplar para todos nosotros.

Què n'han dit?

“Un libro magnífico, sorprendente en su madurez y emocionante en su humildad”
La Vanguardia

Kilian Jornet

Kilian Jornet va néixer l’any 1987. Va passar els primers anys de la seva vida al refugi de Cap del Rec i, des de ben petit, l’alta muntanya va esdevenir el seu terreny de joc. Als cinc anys va culminar l’ascensió a l’Aneto i els Posets, i als deu anys ja havia completat la travessia integral dels Pirineus.

Actualment, és campió mundial de skyrunning, tricampió de l’UTMB (UltraTrail del Mont Blanc) i campió del món d’esquí de muntanya. El seu palmarès és tot un rècord per a qualsevol esportista de qualsevol modalitat. Amb els trenta anys fets, el millor corredor de muntanya de la història ha buscat nous objectius en el món de l’escalada, acomplint, per exemple, l’aventura vital de Summits of my life, en el marc de la qual va sorprendre el món amb la ja mítica doble ascensió de l’Everest.

Kilian Jornet ha desplegat la seva filosofia de vida en diversos llibres: Córrer o morir, La frontera invisible, Summits of my life i ara en Res és impossible, tots publicats a Ara Llibres.


@kilianj

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: