Ara Llibres | Catàleg | Córrer per ser feliç (Edició butxaca)
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Córrer per ser feliç (Edició butxaca)
Colecció:

Ara Mini

Autoria:

Arcadi Alibés

Gènere:

Esports

Data de publicació:

10/01/2012

ISBN:

9788493905569

Format:

13 x 19

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

176

Tags: Testimonis , Televisió

Córrer per ser feliç (Edició butxaca)

Arcadi Alibés

Amb la fita impressionant de noranta-nou maratons a les cames per tots els continents, el periodista Arcadi Alibés explica l'èpica i la filosofia de la cursa, la mentalitat dels corredors, les experiències més insòlites i, alhora, a través de les seves vivències, ens ofereix un manual pràctic per córrer maratons, just abans de disputar la que farà cent.

La seva filosofia és clara. A diferència d'un atleta professional, un corredor popular no es jubila mai.

«Per què correm? Per què desafiem el temps i sortim de la comoditat de les nostres cases per anar a fer quilòmetres i complir un pla d'entrenament al qual no ens obliga ningú? Què trobem en el fet de córrer? Aquesta és la pregunta que tantes i tantes vegades ens han fet per tot arreu els que no corren, els companys de feina, els amics o, fins i tot, la família. Una pregunta difícil de contestar perquè porta incorporada tota una filosofia de vida, una filosofia que només entenem els que correm.»

Arcadi Alibés

Arcadi Alibés i Riera (L'Ametlla de Merola, 1959) és periodista esportiu des del 1978. Ha treballat als diaris Sport i El Noticiero Universal, a Catalunya Ràdio i, des del 1984, a Televisió de Catalunya. Especialista en ciclisme i atletisme, ha presentat programes i telenotícies i, des del 2009, se'l pot veure principalment al canal de notícies 3/24.
Paral·lelament a la seva carrera professional, des del 1983 es dedica intensament a les curses de fons, en particular, a la marató. Ha corregut a tots els continetns i al març del 2010 va arribar a les cent maratons, efemèrid que va celebrar amb la publicació del seu primer llibre, Córrer per ser feliç (Ara Llibres, 2010).

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: