Ara Llibres | Catàleg | Sense por
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Sense por
Autoria:

Gisela Pulido

Gènere:

Esports, Creixement personal

ISBN:

9788415224587

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

168

Tags: Testimonis

Sense por

Gisela Pulido

L'esportista catalana que triomfa arreu del món. L'extraordinària carrera esportiva de Gisela Pulido dins del món del Kitesurf va començar a l'edat de 6 anys, després de veure el seu pare sobrevolar les ones i demanar-li que li comprés un kite. Actualment és vuit vegades campiona mundial de Freestyle i té el rècord internacional dins del món del Kitesurf, a més a més del rècord Guiness per l'esportista més jove que mai ha guanyat cap competició internacional, compte de molts altres premis en el seu palmarès.

Admirada per esportistes de totes les disciplines, Gisela s'ha convertit en un exemple d'esforç, competitivitat i persistència. I de lluita per un somni.

«Parlar amb el vent és la meva manera de fer col·lectiu aquest esport individual. Jo guanyo perquè ell guanya amb mi, perquè ell em respecta el truc, perquè ell m'enlaira en el moment just. Ni abans ni després. Just en el moment en què jo li ho dic. Som un equip.»

Què n'han dit?

«Supera tots els seus reptes, la campiona precoç. » Víctor Valdés

Gisela Pulido

(Mataró, 1994). Es la gran campeona de todos los tiempos de kitesurf, así como también la más joven. Su palmarés es espectacular: campeona del mundo PKWT en 2004, 2005, 2006 y 2009; campeona del mundo PKRA Wave Division 2010 y campeona del mundo PKRA 2007, 2008, 2010 y 2011.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: