Ara Llibres | Catàleg | Cartes des del front
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Cartes des del front
Autoria:

Eloi Vila

Gènere:

Memòria històrica

Data de publicació:

12/07/2012

ISBN:

9788415224631

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa dura amb sobrecoberta

Núm. de pàgines:

228

Tags: Testimonis , Història

Cartes des del front

Eloi Vila

A través de vint cartes i diaris de la Guerra Civil, Eloi Vila ens mostra com van viure la guerra al front els catalans, i quines històries s'amaguen al darrere de cada carta. Un recull emotiu i impactant del dia a dia a la guerra, recreat impecablement per Eloi Vila i fet possible gràcies a la participació de centenars de persones que han aportat cartes i documents per al projecte. Històries d'amor, d'enyor, d'ideals, de companyerisme, de sofriment i d’il·lusió... històries humanes, però universals, que prenen vida a través de les pàgines d'un llibre únic i imprescindible.

Un llibre col·lectiu, en el qual hi han intervingut moltes persones i molts testimonis, fet a partir d'una crida difosa per la revista Sàpiens i el diari ARA. Una col·lecció, la Sèrie H, amb un públic fidel i llibres d'èxit com La Maternitat d'Elna o Amb ulls de nena. Un projecte de valor històric i humà.

Eloi Vila

Eloi Vila (Sant Esteve de Palautordera, 1972) és llicenciat en Ciències de la Informació i ha treballat en diversos programes de TV3 com ara El Club, Sota terra o El convidat. Anteriorment havia estat cap d’esports d’El 9 Nou, redactor de Catalunya Avui (TVECatalunya), redactor d’Alexandria (Canal 33) i tertulià de RAC1. Amb la seva primera novel·la, L’any del Senyor, va aconseguir un èxit esclatant el Sant Jordi del 2009.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: